Het Juweel Festival van 2019

Het Juweel Festival van 2019

Met een stralende zonneschijn, een mini Glastonbury op St. Paul’s Square en een dag gewijd aan het JQ-erfgoed, keerde het JQ Festival voor zijn vijfde jaar op rij terug!

De Jewellery Quarter is doordrenkt van een rijke geschiedenis, herbergt talloze bars en restaurants en organiseert het hele jaar door een druk programma van evenementen!

In 2018 was het JQ Festival groter en beter dan ooit met drie locaties vol plezier en spanning. We verwelkomden weer leuke gezinsfavorieten – The Helter Skelter en Circus Mash – terwijl duizenden bezoekers gedurende drie fantastische dagen op de JQ afdaalden.

In het derde jaar van 2017 waren er in 2017 14.500 bezoeken in de loop van het weekend, waarbij 91% van de bezoekers ons vertelde dat ze het evenement zouden aanbevelen aan vrienden en familie.

Het JQ Festival 2016 was gezegend met fantastisch weer. Het breidde zich uit ten opzichte van het voorgaande jaar toen we St. Paul’s Square introduceerden als een nieuw festivalcentrum en een grote feesttent verwelkomden op het Golden Square.

Bekijk het inaugurele Jewellery Quarter Festival in 2015.

Word lid van het LandjuweelFestival om meer te weten te komen over nieuwe evenementen, festivals en aankondigingen. We delen je e-mailadres niet en je kunt je op elk moment uitschrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *